Formatia Rustic Bucuresti - Formatie Nunta Bucuresti
 

Formatia Rustic Bucuresti


Formatia Rustic - Formatie Nunta Bucuresti


Formatia Rustic - Formatie Nunta Bucuresti cu program complet. Voci curate, solisti specializati pe Muzica Populara sau Usoara.

Formatia Rustic are in componenta: solisti muzica populara, solisti muzica usoara, instrumentisti, DJ.Formatia Rustic din Bucuresti ofera un program variat si complex, imbinand cu succes momentele traditionale cu momentele moderne ale nuntii. Repertoriul formatiei acopera toate dorintele si preferintele nuntasilor, fiecare program fiind asigurat de un solist specializat in genul muzical stabilit.

Formatia Rustic asigura muzica pentru toata durata nuntii. Programul este variat, avand in componenta: muzica populara, muzica usoara, momente speciale (muzica greceasca, machedoneasca, tiganeasca, latino, arabeasca etc).

Formatia Rustic dispune de instalatie de sunet si lumini profesionale, de cea mai buna calitate (Dynacord, RCF, Shure, Electrovoice etc.), fum greu, fum usor, consola de mixaj DJ si tot ce mai este nevoie, astfel incat nunta dumneavostra sa decurga conform planurilor.

Programul artistic va acoperi intreaga durata a evenimentului, pauzele formatiei fiind rare, pe parcursul servirii meselor. Formatia va sustine programe de virtuozitati muzicale in timpul servirii fripturii si va sustine un program de tip caffe concert pe timpul servirii aperitivului (30-60 minute). DJ-ul va asigura programul de muzica ambientala in prima parte a nuntii, pana la servirea aperitivelor. DJ-ul asigura programe in timpul servirii mesei si asigura programe specifice, in functie de preferintele nuntasilor.


Membrii Formatiei RusticMirela


Cunoscuta cantareata de muzica populara din Moldova, este recunoscuta pentru energia sa si pentru ritmurile pe care le canta. Mirela este o prezenta placuta, cu o voce de invidiat. Stie foarte bine cum sa dea suflet petrecerilor la care participa.

Genuri muzicale: Repertoriu propriu; Muzica populara moldoveaneasca; Muzica populara din toate zonele tarii; Muzica usoara romaneasca


Maria


Maria este una din cele mai bune voci ale noii generatii de interpreti de muzica populara, dar si o foarte buna voce de cover. Maria poate trece cu usurinta de la hora la muzica usoara, respectand specificitatile fiecarui stil muzical.

Genuri muzicale: Repertoriu propriu; Muzica populara romaneasca din toate zonele tarii; Muzica etno; Muzica usoara romaneasca; Muzica usoara internationala; Covers; Muzica greceasca; Muzica tiganeasca; Muzica ruseasca; Muzica armeneasca; Muzica latino; Muzica evreiasca; Muzica interbelica


Roxana


Roxana stie sa intretina cu profesionalism buna dispozitie si atmosfera placuta pe parcursul evenimentelor. Roxana abordeaza un repertoriu foarte vast, putand canta atat muzica usoara romaneasca, coveruri si slagare internationale din toate stilurile muzicale: dance, latino, pop-rock, blues, raggae, vals, tango, cat si muzica populara traditionala din toate zonele tarii, muzica lautareasca si de petrecere, folclor autentic.

Genuri muzicale: Muzica Usoara Romaneasca, Muzica Usoara Internationala, Muzica Populara, Muzica Lautareasca, Cover, Latino etc


Felicia


Felicia este o cantareata de muzica populara din zona moldovei. Avand un repertoriu bogat in muzica moldoveneasca, Felicia abordeaza cu placere si melodii din zona banatului, muzica de petrecere, muzica greceasca, machedoneasca sau tiganeasca.Prezenta sa pe scena este unicata datorita experientei sale teatrale, Felicia mentinand publicul activ cu usurinta pe toata durata programului muzical.

Genuri muzicale: Muzica Populara Moldoveneasca, Muzica Populara din Zona Banatului, Muzica de Petrecere, Muzica Greceasca, Muzica Machedoneasca, Muzica Tiganeasca.


Aysha


Aysha este o solista gratioasa, cu o voce minunata si un repertoriu vast, ce include genuri muzicale precum: muzica orientala, muzica usoara romaneasca si internationala, dance, latino si multe altele. Aysha promite un show de exceptie, fiind mereu plina de energie si entuziasm.

Genuri muzicale: Muzica Usoara Romaneasca, Muzica Usoara Internationala, Muzica Orientala, Cover, Muzica Latino, Muzica Turceasca, Muzica Greceasca, Muzica Tiganeasca etc


Ella


Ella abordeaza un repertoriu foarte vast, putand canta atat muzica usoara romaneasca, coveruri si slagare internationale din toate stilurile muzicale: dance, latino, pop-rock, blues, raggae, vals, tango, cat si muzica populara traditionala din toate zonele tarii, muzica lautareasca si de petrecere, folclor autentic.

Genuri muzicale: Muzica Usoara Romaneasca, Muzica Usoara Internationala, Muzica Populara, Cover, Latino etc


Bianca


Bianca este o solista de muzica populara ce abordeaza numeroase stiluri ale folclorului romanesc, avand in repertoriu piese din Olteania, Mehedinti, zona sa de bastina, dar si din Banat si Muntenia. Bianca isi propune sa fie mereu pe placul nuntasilor si sa le ofere de fiecare data cel mai bun program pentru nunta lor.

Genuri muzicale: Muzica Populara Oltenia, Muzica Populara Mehedinti, Muzica Populara Banat, Muzica Populara Muntenia etc


Echipament


Sistem Profesional de Sunet: Echipamente Dynacord, RCF, Shure, Electrovoice

Sistem Profesional de Lumini

Echipamente DJ: Laptop, Consola Mixaj etc

Fum Greu, Fum Usor

Masina Baloane de Sapun

Dansatori pentru Momente Speciale


Repertoriu Nunta Formatia Rustic